STRATEGIA DE DEZVOLTARE SOCIO-ECONOMICĂ A COMUNEI STĂUCENI 2024-2030

STRATEGIA DE DEZVOLTARE SOCIO-ECONOMICĂ A COMUNEI STĂUCENI 2024-2030

Stimați locuitori ai comunei Stăuceni,
Vă anunțăm că am demarat procesul de consultare publică pentru Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a Comunei Stăuceni pentru perioada 2024-2030. Acest document reprezintă un plan important pentru direcția în care ne dorim să evoluăm ca și comunitate, cuprinde obiectivele și măsurile pe care le propunem pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și prosperitate pentru toți locuitorii comunei.
În acest context, dorim să vă implicăm și să vă încurajăm să faceți parte din acest proces. Opinia și contribuția voastră sunt esențiale pentru conturarea unei strategii relevante și eficiente. În acest sens, vă invităm să luați cunoștință cu documentul accesând Strategie SDSE Stăuceni 2024-2030 PDF.
Pentru a vă exprima opinia și veni cu sugestii de îmbunătățire, vă invităm să accesați link-ul: Sugestii de îmbunătățire si completare a Strategiei


Împreună putem crea o strategie care să reflecte cu adevărat nevoile și aspirațiile comunității noastre. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru implicarea în dezvoltarea viitorului comunei Stăuceni.
Cu respect, Primăria Stăuceni