Campania de salubrizare a localității

Campania de salubrizare a localității

STIMAȚI LOCUITORI AI COMUNEI STĂUCENI!

La data de 01.03.2021, Primăria a inițiat campania de salubrizare a localității. În acest sens, operatorul de salubritate a efectuat proceduri de curățire a arborilor și arbuștilor, și a inițiat procedura de măturare a străzilor (carosabilul).

Vă reamintim că la data de 15.05.2020, Consiliul comunal Stăuceni a aprobat Regulamentul cu privire la organizarea și funcționarea serviciului de salubrizare pe teritoriul comunei Stăuceni.

Conform Regulamentului fiecare locuitor al comunei Stăuceni are obligația de a asigura ordinea sanitară în localitate, având următoarele responsabilități:
• să asigure curăţenia gospodăriilor proprii, precum şi a zonelor cuprinse între terenurile private și partea carosabilului;
• să nu depoziteze deșeuri pe teren public/străzi/trotuare/zone verzi;
• să nu îngrădească terenul public sub nici o formă. ACEST TEREN ESTE DESTINAT PENTRU FOLOSINȚA TUTUROR LOCUITORILOR!
• să nu arunce deşeuri şi obiecte de uz casnic pe străzi, în parcuri, pe terenuri virane, pe zonele de agrement sau în coşurile de hârtii amplasate pe domeniul public ori în locuri publice;
• să distrugă buruienile/vegetația uscată din preajma curților private;
• să curețe arborii plantați pe zona adiacentă a proprietății lor private, precum și a arborilor amplasați lângă gardul locuințelor.

Administrația publică locală depune tot efortul pentru a menține curățenia și bunăstarea în localitatea noastră, dar pentru a menține ordinea avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre Dumneavoastră.
ÎMPREUNĂ REUȘIM SĂ FACEM LUCRURI BUNE.