Furnizarea gazelor naturale ar putea fi întreruptă temporar

Primăria comunei Stăuceni informează despre posibila sistare temporară a furnizării gazelor naturale. Într-o scrisoare parvenită la adresa Primăriei din partea „Chișinău-Gaz” se menționează că, începând cu data de 19.07.2021, ora 19, până pe data de 23.07.2021, ora 17, sunt preconizate lucrări de înlocuire a unor dispozitive pe gazoductele de presiune medie din mun. Chișinău, str. T Vladimirescu nr. 1, Otovasca nr. 3 și  pe gazoductul cu presiune înaltă în direcția s. Tohatin. 

Furnizarea gazelor naturale ar putea fi întreruptă temporar

Primăria comunei Stăuceni informează despre posibila sistare temporară a furnizării gazelor naturale. Într-o scrisoare parvenită la adresa Primăriei din partea „Chișinău-Gaz” se menționează că, în conformitate cu programul investițional al întreprinderii pentru anul 2021, începând cu data de 19.07.2021, ora 19, până pe data de 23.07.2021, ora 17, sunt preconizate lucrări de înlocuire a unor dispozitive pe gazoductele de presiune medie din mun. Chișinău, str. T Vladimirescu nr. 1, Otovasca nr. 3 și pe gazoductul cu presiune înaltă în direcția s. Tohatin. 

Ca urmare, în perioada indicată este posibilă sistarea furnizării gazelor naturale către instalațiile de utilizare a gazelor de la locurile de consum ale agenților economici și consumatorilor casnici. Menționăm că furnizarea gazelor naturale nu va fi sistată în tot acest timp, dar ar putea interveni în condițiile unor avarieri neprevăzute în procesul lucrărilor preconizate.