Deconectarea energiei electrice pe 01 și 02 iulie!

Primăria comunei Stăuceni informează despre deconectarea planificată a distribuţiei energiei electrice. Menționăm că distribuția energiei electrice este întreruptă de către distribuitor (ÎCS Premier Energy Distribution SA) și nu de către Primăria comunei Stăuceni. În cazul în care doriți să depuneți o reclamație, vă puteți adresa prin telefon sau la adresa de e-mail.

Deconectarea energiei electrice pe 01 și 02 iulie!

Primăria comunei Stăuceni informează despre deconectarea planificată a distribuţiei energiei electrice.

Pe data de 01.07.2021, în intervalul de timp 09:00 - 16:50, este posibil să fie deconectate echipamentele electrice de la care se alimentează s. Stăuceni: str. Ana Barbu, Cicago, Stejarilor, Victoriei parţial.

Pe data de 02.07.2021, în intervalul de timp 09:00 - 16:00, este posibil să fie deconectat echipamentul electric, de la care se alimentează s. Stăuceni: str. Ave Maria, Bucovinei, Bujorilor, Chicago, Moldoviţa parţial.

Menționăm că distribuția energiei electrice este întreruptă de către distribuitor (ÎCS Premier Energy Distribution SA) și nu de către Primăria comunei Stăuceni. În cazul în care doriți să depuneți o reclamație, vă puteți adresa prin telefon sau la adresa de e-mail: 

  • Oficiul Telefonic 24h: 022-43-11-11;
  • E-mail: ot24@premierenergy.md.