Consultare publică privind aprobarea Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni și A.O. „Fotbal Club Stăuceni”

Primăria Comunei Stăuceni iniţiază, începând cu data de 22 februarie 2021, consultarea publică a Proiectului de Decizie cu privire la aprobarea Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni și Asociația Obștească „Fotbal Club Stăuceni”.

Consultare publică  privind aprobarea  Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni și A.O. „Fotbal Club Stăuceni”

ANUNŢ
privind consultarea publică a Proiectului de Decizie cu privire la aprobarea

Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni 
și Asociația Obștească „Fotbal Club Stăuceni”.

Primăria Comunei Stăuceni iniţiază, începând cu data de 22 februarie 2021, consultarea publică a Proiectului de Decizie cu privire la aprobarea Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni și Asociația Obștească „Fotbal Club Stăuceni”.

Scopul proiectului este de a reglementa modul de organizare și desfășurare în comun a acțiunilor sportive fotbalistice pe teritoriul comunei Stăuceni, precum și modalitatea de finanțare a acțiunilor respective, în vederea susţinerii şi motivării practicării sportului în rândul locuitorilor comunei Stăuceni.

Prevederile de bază ale Deciziei stabilesc prevederile Acordului, angajamentele asumate și drepturile și obligațiile părților.

Beneficiarii documentului sunt: Asociația Obștească „Fotbal Club Stăuceni”, persoanele care practică fotbalul, locuitorii comunei.

Rezultatele scontate ca urmare a adoptării Deciziei va fi creat cadrul normativ pentru prevederea mijloacelor financiare în bugetul local pentru acordarea sprijinului echipei de fotbal și persoanelor care practică fotbalul din comuna Stăuceni, motivarea sportivilor și celor care practică sportul.

Impactul estimat al proiectului de decizie este motivarea locuitorilor, de diferite vârste, membrii Asociației, în efortul de a obţine performanţe deosebite în competițiile sportive; stimularea practicării sportului în rândurile copiilor şi tinerilor din comuna Stăuceni, promovarea modului sănătos şi activ de viaţă, promovarea acţiunilor de susţinere a grupurilor specifice (sportivii paralimpici).
Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până la data de 04 martie 2021, pe adresa Primăriei Stăuceni, Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md, sau la numărul de telefon 022 32 75 20.
Proiectul Decizie cu privire la aprobarea Acordului de colaborare între Primăria com. Stăuceni și Asociația Obștească „Fotbal Club Stăuceni” este disponibil pe pagina web oficială Primăriei Comunei Stăuceni, www.stauceni.md sau la sediul Primăriei pe adresa Comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13.