Atenție! Trafic fluidizat, reparația drumului.

Primăria comunei Stăuceni anunță începerea lucrărilor de reparație capitală a intrării principale în localitate. Proiectul prevede lărgirea străzii Păcii pentru amenajarea a 3 benzi la ieșire și o bandă la intrare.

Atenție! Trafic fluidizat, reparația drumului.

Primăria comunei Stăuceni anunță începerea lucrărilor de reparație capitală a intrării principale în localitate.

Proiectul prevede lărgirea străzii Păcii pentru amenajarea a 3 benzi la ieșire și o bandă la intrare. Proiectul mai prevede lărgirea drumului de la primărie către „Linella” cu încă o bandă și iluminarea sectorului prin instalarea pilonilor și corpurilor de iluminat de tip LED. 

Precizăm că, pe parcursul efectuării lucrărilor, traficul va fi fluidizat de colaboratorii de poliție. Totodată, pe parcursul executării lucrărilor rugăm coducătorii auto să folosească calea de accesc în localitate din str. Botoșani și str. Salcâlmilor.

Ținem să precizăm că, am inițiat procesul de elaborare a acestui proiect încă în luna decembrie, am parcurs tot procesul de avizate și achiziție, asfel încât începând cu ziua de mâine ne propunem demararea executării lucrărilor.

Este important să menționăm că, în pofida situației epidemiologice din țară, încercăm să asigurăm continuitatea proiectelor elaborate și aprobate.

Cerem scuze pentru incomoditățile create.