ANUNȚ privind consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la stabilirea tarifului pentru deservirea blocurilor aflate în gestiunea ÎM „DGLC””

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la stabilirea tarifului pentru deservirea blocurilor aflate în gestiunea ÎM „DGLC””.

ANUNȚ  privind consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la stabilirea tarifului pentru deservirea blocurilor aflate în gestiunea ÎM „DGLC””

Primăria comunei Stăuceni anunță consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la stabilirea tarifului pentru deservirea blocurilor aflate în gestiunea ÎM „DGLC””.

Scopul proiectului este de ajustare a tarifului pentru deservirea blocurilor locative aflate în gestiunea Întreprinderii Municipale „Direcția generală Locativ Comunală” din comuna Stăuceni.

Necesitatea elaborării și adoptării proiectului reiese din Nota informativă a Întreprinderii Municipale „Direcția generală Locativ Comunală” din comuna Stăuceni privind necesitatea de ajustare a  tarifului pentru deservirea blocurilor, care nu a fost revizuit încă  din anul 2010,și insuficiența veniturilor întreprinderii pentru gestionarea problemelor survenite în procesul de deservire al blocurilor locative. 

Prevederile de bază ale proiectului include:

  • stabilirea și aplicarea tarifului de 2,83 lei/ m2 pentru deservirea blocurilor aflate în gestiunea ÎM „DGLC”, începând cu data de 01.10.2021;
  • abrogarea deciziei Consiliului comunal Stăuceni nr. 10/12 din 18 august 2010 „Cu privire la stabilirea taxelor pentru deservirea blocurilor”.

Impactul estimat al proiectului de decizie ține de asigurarea finaciară a ÎM „DGLC” pentru onorarea obligațiunilor de deservire a blocurilor aflate în gestiunea acesteia.

Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate, pe adresa Primăriei Stăuceni, comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13, pe adresa electronică: info@stauceni.md, sau la numărul de telefon 022 32 65 55. 

Proiectul este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei Comunei Stăuceni, www.stauceni.md sau la sediul Primăriei pe adresa comuna Stăuceni, str. Alexei Mateevici, 13.

Fișiere