Anunț

Stimați locuitori ai com. Stăuceni, în special locatarii blocurilor de locuit din strada: Unirii 20 și Unirii 20/2, în legătură cu planificarea unor ample lucrări de igienizare a perimetrului cu tehnică specială, care vor avea loc luni, 6 aprilie 2020, ora 09:00, rugăm insistent să nu parcați mașinile în ograda acestor blocuri. Mijloacele de transport care se vor afla pe acest teritoriu vor fi evacuate forțat.

Anunț

Stimați locuitori ai com. Stăuceni,

în special locatarii blocurilor de locuit din strada: Unirii 20 și Unirii 20/2,
în legătură cu planificarea unor ample lucrări de igienizare a perimetrului cu tehnică specială, care vor avea loc luni, 6 aprilie 2020, ora 09:00, rugăm insistent să nu parcați mașinile în ograda acestor blocuri. Mijloacele de transport care se vor afla pe acest teritoriu vor fi evacuate forțat.

Îndemnăm locuitorii la calm și la respectarea cu strictețe a indicațiilor furnizate de instituțiile competente în domeniul prevenirii și contracarării riscului de răspândire a COVID-19.
Suntem în contact permanent cu autoritățile centrale pentru a acționa prompt în funcție de evoluția evenimentelor.

Facem apel, să respectăm regimul de autoizolare pentru a nu ajunge la un regim de carantină ceea ce înseamnă izolarea localităţii, sistarea transportului şi blocarea căilor de acces în localitate. Menționăm că, autoizolarea la domiciliu este o măsură luată în majoritatea țărilor în care a fost atestată răspândirea cazurilor de infecție cu COVID-19.